De ce să folosești periuțele de dinți antibacteriene Nano-B?

De ce să folosești periuțele de dinți antibacteriene Nano-B?

Vrei să știi ce este atât de special la periuțele de dinți Nano-b? Citește în continuare și află toate beneficiile periajului de care te vei îndrăgosti.

 


Periuțele Nano-b sunt de o calitate foarte bună, ajută în profilaxia dentară și se folosesc timp de 6 luni.

99,9% aur și argint pur – fiecare periuță Nano-b beneficiaza de proprietățile antibacteriene ale argintului și aurului combinat cu cărbunele din bambus. 

Periuțele se autosterilizează în 6 ore impotriva a peste 650 de tipuri de bacterii și virusuri, inluzând stafilococi, streptococi, salmonela și E. coli. Cu siguranță periuța ta va fi curată la fiecare folosire!
 

Capetele rotunjite individual ale firelor periuțelor sunt blânde cu gingiile cele mai sensibile și cu smalțul dinților. Cele mai multe periuțe de dinti obișnuite au perii tari și ascutiți și pot provoca o multitudine de micro-rani. Nano-b lustruieste cu blândețe dinții, curăță gigniile și protejează zâmbetul tău frumos.
 

Structura dublă de straturi de peri – perii foarte fini fara BPA de doar 0,18 mm grosime și mai lungi ai periutei pătrund în locurile greu accesibile, acționând asemenea aței dentare, iar restul de 800 de peri mai scurți si mai fermi curăță temeinic suprafața dinților.

 


Un studiu realizat de Manchester Unversity a demonstrat că periuțele de dinți obișnuite conțin în jur de 10 milioane de germeni, inclusiv un procent ridicat de bacterii dăunatoare precum stafilococi, streptococi, E. coli și candida. Bacteriile dăunatoare pot duce la îmbolnăviri, respirație urât mirositoare, carii ale dinților și îmbolnăvirea gingiilor.
 

PERIUȚA DE DINTI NANO-B: PUTERE ANTIBACTERIANĂ

 
Cei 1600 de perii ai periuței sunt impregnați cu particule nanometrice pure de argint si aur care distrug pana la 99,99% din toate bacteriile care încearcă să se apropie de periuța de dinti! Odată impregnate în perii periuțelor de dinţi, nanoparticulele rămân pe periuta de dinți și nu pot fi spălate sau uzate. Acest lucru asigură o spălare, de fiecare dată, cu o periuță de dinti dezinfectată, curată și sănătoasă, ceea ce nu este posibil cu periuțele de dinți obisnuite. Argintul este recunoscut de mii de ani ca fiind un antibiotic natural, fără efecte secundare și este utilizat pe scară largă în medicina tradițională naturistă, dar și în medicina modernă alopată, pentru proprietățile lui antibacteriene și de igienă, cu rezultate pozitive dovedite. Îndepărtarea plăcii bacteriene în timpul periajului cu periuțele Nano-b cu argint asigură și o respiratie mai proaspată.

 

PERIUȚA DE DINȚI NANO-B: CURĂȚARE BLÂNDĂ ȘI NATURALĂ

 

Capetele rotunjite ale firelor periuțelor sunt blânde cu gingiile și smalțul dințiilor. Cele mai multe periuțe de dinți obișnuite au perii tari și ascuțiți și pot provoca o multitudine de micro-răni care sângerează și devin o poartă de intrare pentru bacterii. Periuța cu argint Nano-b curăță delicat și în profunzime, lustruiește cu blândețe dinții sensibili și protejează gingiile, pentru un periaj confortabil și mereu în siguranta.
 

PERIUȚA DE DINTI ANTIBACTERIANĂ, NANO-B: CURĂȚARE ÎN PROFUNZIME

 

Structura dublă de straturi de peri, cu fire lungi cu textura fină și fire mai scurte ovale, ai periuțelor Nano-b are scopul de a curăța perfect placa bacteriană chiar și în locurile greu accesibile, dar și de a elimina petele, pentru a-ți regăsi zâmbetul strălucitor. Capul fin al periutei are o formă specială, alungită și rotunjită și curăță cu ușurință in toate locurile greu accesibile periajului, chiar și la persoanele care au avut întotdeauna dificultăți la periajul molarilor de minte sau ai molarilor vecini cu cei de minte.
 

PERIUȚA DE DINȚI ANTIBACTERIANĂ NANO-B: DESIGN MINIMALIST, UȘOR DE MANEVRAT ȘI DE LUAT IN CĂLĂTORII

 

Periuța te va însoţi cu ușurință și în siguranță în calatoriile tale și oriunde vei avea nevoie, datorită etuiului elegant oferit, ușor ca o pană. Știm cu totii că în cazul transportului aerian fiecare gram de bagaj în plus contează! Etuiul este transparent, așa că fiecare membru al familiei își va gasi rapid periuța în trusa de călătorie.
 

Poți alege pentru întreaga familie periuțe de dinți Nano-B deoarece acestea sunt disponibile în patru culori de cristal: alb, roz, verde și bleu.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!