content="5531620e971c4817a082731e58bc8601"/>

Magia Ayurveda - uleiurile de corp elixir Khadi

Magia Ayurveda - uleiurile de corp elixir Khadi

Un Trio Puternic pentru regenerarea pielii inspirat din invataturile din vremuri imemoriale ale stiintei vietii Ayurveda.

Uleiul Elixir TRIPHALA TRI-TOX Khadi, Uleiul Elixir SPICY CELL-LITE Khadi si Uleiul Elixir CENTELLA NEW-CELL Khadi sunt trio-ul tau plin de putere in care s-au unit cunostintele tratamentelor traditionale ayurvedice Panchakarma. Combinarea acestora permite pielii tale sa elibereze depozitele de toxine si sa se rasfete cu ceva nou.

In urmatorii pasi ai ritualului, iti aratam cum sa renunti la tot ce este vechi si sa sustii regenerarea celulelor tale:

Pasul 1: Lasa-le sa curga! Combinatia de ingrediente din uleiul de corp Elixir TRIPHALA TRI-TOX Khadi este folosita in mod traditional in tratamentul ayurvedic Panchakarma pentru a elibera reziduurile care deshidrateaza tesutul celular si le ghideaza prin sistemul limfatic. Recomandam sa il folosesti seara, pentru ca efectul sau sa se dezvolte peste noapte. iar limfa sa curga in flux intens a doua zi.

Pasul 2: arde, iubito, arde! Combinatia de ingrediente ayurvedice din uleiul de corp Elixir SPICY CELL-LITE Khadi face parte din a doua etapa si este punctul culminant al tratamentului Panchakarma. Uleiul ajuta ca reziduurile eliberate anterior din tesuturi sa fie fie metabolizate si date afara din organism! Prin urmare, iti recomandam sa il utilizezi dimineata, pentru a putea incepe ziua plina de energie.

Pasul 3: se ridica ca un Phoenix! Combinatia de ingrediente din uleiul de corp Elixir CENTELLA NEW-CELL Khadi isi are originea in cea de-a treia faza tratamentului Ayurveda si este folosita chiar si in tratamentul traditional Rasayana pentru regenerarea celulelor, tesuturilor si a spiritului si pentru a le conferi forta si elasticitate noua. Simte transformarea intr-un nou intreg, mai puternic si mai elastic! Poti folosi khadi CENTELLA NEW-CELL pentru bunastarea ta in partile corpului care au nevoie de o atentie speciala pentru regenerare si forta reinnoita.

Atat khadi TRIPHALA TRI-TOX, cat si khadi SPICY CELL-LITE sunt uleiuri de elixir extrem de puternice care ar trebui aplicate numai in partile corpului unde este nevoie de efectele lor. Folositi ambele uleiuri cu moderatie si nu le aplicati pe fata, pe piept sau pe membranele mucoase. In plus, ambele uleiuri sunt prea puternice pentru a fi utilizate in timpul sarcinii. Daca sunteti insarcinata, va rugam sa utilizati in schimb uleiul CENTELLA NEW-CELL Khadi.

Uleiurile de corp Elixir Khadi se pot aplica in doua moduri: aplicare ocazionala sau urmand ritualul de masaj meditativ. Khadi a creat pentru fiecare ulei in parte o linie melodica care sa te insoteasca in calatoria ta spre o piele mai frumoasa, in mod natural.

Khadi Shakti Shape, un concert pentru piele

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!