Ritual în 3 paşi pentru părul vopsit natural

Ritual în 3 paşi pentru părul vopsit natural
CURĂȚARE + VOPSIRE + FIXARE  

Atunci când ne dorim o schimbare de look, de cele mai multe ori apelăm la vopsirea părului. Mai mult de 60% dintre femeile europene şi până la 10% dintre bărbaţi îşi vopsesc părul. 1
Ne place să ne jucăm cu culorile şi să ne punem creativitatea în acţiune. Asta ne face să ne simţim bine până când...deschidem pachetul de vopsea şi ne dăm de un miros înţepător.
 
Majoritata vopselelor de păr convenţionale conţin substanţe chimice cu potenţial dăunător sănătăţii. La expuneri repetate şi în doze mai mari, aceste substanţe provoacă probleme respiratorii, scăderea puterii de apărare a sistemului imun şi alte probleme mai grave de sănătate. Efecte pe termen scurt sunt  căderea păruluidegradarea firelor de părreacţii alergice.
 
Substanţele chimice cu cele mai ridicate riscuri pentru sănătate sunt: dioxane, amoniacul, para-fenilendialmină (p-fenilendiamină / 1,4 benzediamină), peroxid de hidrogen, parfumuri sintetice, sodium laureth sulfat, parabeni, polietilen glicoli, disodium EDTA, resorcinol, sodiul lauryl sulfat2
 
Dacă ai ales să vopseşti părul în mod natural, cu vopseaua de păr Khadi, ai făcut un pas important pentru sănătatea părului tău.
 
Ritualul de îngrijire a părului în 3 paşi cu produsele Khadi te ajută să obţii cele mai bune rezultate pentru părul tău. Învaţă cum să pregăteşti părul înainte de colorarea cu vopseaua naturală Khadi Hair Colors, cum să îl vopseşti şi cum să fixezi mai bine culoarea.


 Spălarea şi pre-tratarea


Vopsirea naturală a părului începe cu pregătirea lui. Pentru cele mai bune rezultate în vopsirea părului cu Khadi Natural Hair Color îţi recomandăm o rutină de îngrijire bazată integral pe cosmetice naturale certificate organic (şampon, balsam, mască de păr).
 
Produsele naturale Khadi se potrivesc cel mai bine, Acestea sunt certificate Bdih Natural Cosmetics, sunt blânde cu părul şi nu conţin ingrediente ce ar putea slăbi puterea de colorare a vopselelor naturale Khadi Hair Color. Şampoanele ayurvedice Khadi au o valoare a pH-ului ideală, ce susţine puterea de colorare a vopselei Khadi.
 
Dacă ai făcut recent tanziţia spre cosmetice naturale, poţi efectua curăţare profundă a părului înainte de vopsire. Acest proces va îmbunătăţi rezultatele. Foloseşte masca naturală DEEP CHARCOAL CLEANSE pentru păr, Khadi. Aceasta îndepărtează urmele de silicon, reziduurile din produsele de styling şi alte impurități.
 
Ştiai că?
 
Multe dintre produsele convenţionale de vopsire a părului conţin silicon? Acesta se depune pe firul de păr ca o peliculă de plastic ce nu permite vopselei naturale Khadi să adere pe păr. Din acest motiv, pigmenţii nu mai colorează atât de intens părul şi adesea se pierd la clătire. De asemeni, unele produse pe a căror etichetă este menţionat „fără silicon” conţin adesea substanţe ce nu se numesc „silicon” dar care au aceleaşi proprietăţi ca siliconul.


Colorarea părului cu vopseaua de păr naturală Khadi




Ai pregătit părul pentru colorare? Perfect! Acum poți vopsi părul natural cu nuanța aleasă de la Khadi. Pur și simplu aplică vopseaua pe părul curat. Instrucțiuni detaliate legare de vopsirea naturală a părului cu produsele Khadi găsești în decrierea vopselei Khadi. Mai jos îţi prezentăm un tutorial din care înveţi cum să vopeşti uşor şi corect părul cu vopseaua de păr naturală Khadi.
 


 


Nu eşti sigură ce nuanţă ţi se potriveşte mai bine? TABELUL DE CULORI Khadi îți arată culorile pe care le poți obține în funcție de culoarea inițială a părului. Astfel îți dai seama repede ce culoare ți se potrivește cel mai bine. În plus, în tabel se precizează dacă ai nevoie de o pre-colorare (în cazul părului alb, gri sau când vrei să vopsești părul deschis la culoare în nuanțe închise).


Știai că?
 

Vopseaua de păr naturală Khadi ajunge la culoarea finală după aproximativ 24 – 48 de ore? De aceea se recomandă doar clătirea cu apă călduţă după vopsire și evitarea șamponului sau a altui produs de curățare în acest interval de timp. Culoarea se va dezvolta ideal dacă respecți această recomandare.
 
 

 
 

Fixarea culorii cu uleiuri ayurvedice Khadi



Pentru fixarea perfectă a culorii, folosește un ulei Khadi înainte de prima spălare a părului după vopsire. De exemplu, uleiul ayurvedic cu Amla, pentru prevenirea căderii părului. Uleiul pentru păr ajută la fixarea pigmenților din vopseaua Khadi. Noua ta culoare de păr devine radiantă cu adevărat.

Pune câteva picături de ulei în mâinile umezite și distribuie uleiul în păr – dinspre rădăcini spre vârfuri. Lasă uleiul să își facă treaba cel puțin 30 de minute. Se poate lăsa chiar și peste noapte. Cu cât stă mai mult în păr, cu atât mai bine.


Folosite în mod regulat, uleiurile Khadi protejează părul vopsit și îi oferă strălucire. Singura excepție: chiar înainte de a vopsi părul cu o vopsea de păr naturală Khadi, poți omite aplicarea uleiului de păr, astfel încât nuanța Khadi să adere ușor pe fir.


Știai că ...

 
... uleiul de păr își are originea în India? Acolo, uleiul este folosit în mod tradițional în medicina naturistă și holistică Ayurveda pentru a trata diferite afecțiuni ale părului și scalpului. În combinație cu ingrediente active precum Amla, Shikakai, Bhringaraj și Brahmi, ajută la restaurarea părului lipsit de vitalitatea, fragil, combaterea mătreții și prevenirea albirii premature e firelor de păr.



____________________________________________________________________
 

1 ECHA, European Chemicals Agency: https://chemicalsinourlife.echa.europa.eu/good-to-know-about-hair-dyes

2. APC România: http://www.apc-romania.ro/ro/i-studiu-despre-vopseaua-de-par/MzQ0LTI2.html

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!