Data de livrare: poimaine, 04.10.2023
Ulei anticelulitic 100% natural cu ulei esential de cafea si piper negru, Trio Verde
Celulita este o modificare a structurii pielii, sub forma de “coaja de portocala”, ce apare pe coapse, fese si abdomen. Aceasta afecteaza elasticitatea pielii, producerea de colagen, elastina si acid hialuronic.
In evolutia sa, vasele de sange pot aparea la nivelul superficial al pielii, iar in stadiile avansate, poti simti, la palpare, noduli durerosi. Din punct de vedere medical, celulita este un proces de distrugere lenta a celulelor subcutanate, provocat de retenţia apei si a toxinelor, fapt ce conduce la o circulatie si oxigenare locala slaba.
Poti lupta impotriva celulitei si prin masaje cu uleiuri speciale, cum ar fi de exemplu cel cu ulei esential de cafea si piper negru de la Trio Verde. Acesta dreneaza fluidele, in cazul retentiei de apa, si imbunatatesc aspectul pielii. Masajele trebuie sa se realizeze cu o frecventa de cel putin doua ori pe saptamana, iar procedurile efectuate corect nu trebuie sa te doara sau sa iti producă leziuni pe piele.
Continut: 200 ml
Testat dermatologic
Ingrediente 100% natural
Fabricat in Romania
Brand: Trio Verde
Tip de piele: Piele normala, Toate tipurile de piele, Piele matura, Piele mixta, Piele grasa, Piele uscata
Certificari si garantii: Vegan, Presat la rece
Proprietati: Stimulativ, Regenerant, Antiseptic, Antioxidant, Hidratant, Antibacterian
Ingrediente active: Struguri, Avocado, Piper negru, Grapefruit, Cafea, Vitamina E, Migdale dulci
Forma/Textura: Lichida
Zona aplicare: Fese, Coapse, Abdomen
Protejăm astfel beneficiile de înfrumusețare ale fiecărui ingredient și suntem în măsură să formulăm rețete cosmetice pentru îngrijirea pielii ce oferă rezultate.
Eficiența produselor noastre se bazează pe ingredientele obținute din agricultura sustenabilă, cultivate natural, unele organic. Aceast tip de agricultură permite un ritm natural de creștere a plantei pentru a asigura potențialul maxim. Angajamentul partenerilor noștri față de agricultura sustenabilă este important pentru noi, fiind parte integrantă din inițiativa noastră pentru protejarea mediului și promovarea responsabilității sociale cu privire la practicile fair-trade.
Termeni precum presat la rece, presat mecanic, distilat cu abur, nerafinat, virgin, organic sau crud se referă la metode de procesare, extracție și cultivare a planelor. fructelor și nucilor din care sunt extrase uleiurile și unturile vegetale, uleiurile esențiale și apele florale din gama de produse Trio Verde.
Acești termeni conferă multe informații privind calitatea și eficiența ingredientelor. Pentru a beneficia de calitatea produselor naturale trebuie să cunoști semnificația acestor termeni.
Virgin > Folosim termenul VIRGIN pentru a descrie un produs obținut printr-un proces de extracție la rece folosind un procedeu exclusiv mecanic, fără solvenți chimici, purificat prin mijloace fizice, fără a folosi un proces de rafinare chimică sau termică.
Crud > Folosim termenul CRUD pentru descrierea uleiurilor brute, care conțin impurități sau resturi de materie primă. Acestea au un aspect tulbure și o culoare specifică fructelor sau semințelor din care au fost obținute și un miros pregnant. Aceste impurități sau mirosuri pot fi eliminate doar printr-un proces de rafinare rezultând un produs mai plăcut la folosire, dar este posibil ca prin acest proces să fie alterată calitatea compușilor.
Organic > Folosim termenul ORGANIC pentru a descrie produse care provin din culturi sustenabile care nu folosesc substanțe chimice pentru a spori producția. Aceste substanțe alterează calitatea compușilor organici și au un efect negativ asupra sănătății umane. Culturile organice integrează practici biologice și mecanice care favorizează circuitul resurselor, promovează echilibrul ecologic și conservă biodiversitatea.
Ingredientele certificate organic nu conțin aditivi sintetici, cum ar fi pesticidele, îngrășămintele chimice și coloranții și nu au fost prelucrate prin utilizarea solvenților industriali, iradierii sau inginerie genetică.
Procesul de extracție face diferența critică de calitate între uleiurile care se găsesc adesea pe piața produselor naturale.
Distilarea prin aburi este un proces de separare folosit pentru purificarea sau izolarea materialelor sensibile la temperatură, cum ar fi compușii aromatici naturali.
Se adaugă abur sau apă în aparatul de distilare, scăzând punctele de fierbere ale compușilor. Scopul este de a încălzi și de a separa componentele la temperaturi sub punctul lor de descompunere. Avantajul distilării cu abur asupra distilării simple este acela că punctul de fierbere scăzut reduce descompunerea compușilor sensibili la temperatură. Decantarea sau împărțirea poate fi utilizată pentru a separa cele două straturi pentru a obține materialul organic purificat.
Presarea este metoda de extragere a uleiului cu o presiune mecanică și nu prin utilizarea unui proces de extracție chimică. Nu există reziduuri de solvenți (chimici) în ulei care au fost presate, rezultând un ulei mai curat, pur, în culori și arome mai puternice, naturale.
O presă de extruder este o mașină tip șurub, care presează semințe printr-o cavitate. Această mașină utilizează frecare și presiune continuă pentru a deplasa și comprima materia primă. Uleiul se scurge prin mici deschideri care nu permit să treacă și solidele sau fibrade semințe.
Ulterior, semințele presate sunt formate într-un tort întărit, care este scos din mașină. Presa nu aplică căldură însă, dacă sursa uleiului este o sămânță tare, forța de frecare în mașina de înaltă presiune poate crește temperatura uleiului în momentul extragerii. Presiunea implicată în presare creează căldură în intervalul de 60-90º C.
Presarea la rece este folosită în mod obișnuit pentru uleiurile sensibile la căldură. Acest tip de extracție folosește aceeași presă folosită și în procedeul de presare de tip mecanic dar aici se impune un sistem pentru controlul temperaturii.
Acest lucru atenuează efectele căldurii generate de presa mecanică, păstrând temperatura la un nivel constant, uleiul fiind expus la o temperatură sub 45ºC. Rezultatul final este un produs cu cel mai înalt nivel de aromă, culoare și bogăție nutrițională.
INCI: VITIS VINIFERA SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, PERSEA GRATISSINMA OIL, TOCOPHEROL, COFFEA ARABICA SEES EXTRACT, PIPER NIGRUM SEED OIL, CITRUS PARADISI PEEL OIL, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL
RO: ulei de struguri, ulei de migdale, ulei de avocado, vitamina E, uleiuri esențiale de cafea, piper negru și grapefruit.
Depunem eforturi constante pentru ca informația din descrierea produsului să fie corectă și completă. Ambalajul actual al produsului poate diferi ușor în unele cazuri. Îți recomandăm să nu te bazezi doar pe informația prezentată aici, ci să citești cu atenție eticheta, atenționările și recomandările înainte de a utiliza un produs. Pentru informații suplimentare referitoare la un produs, te rugăm să ne contactezi sau să iei legătura direct cu producătorul. Conținutul din acest site este de referință, nu are scopul de a înlocui sfatul medicului, farmacistului sau a altei persoane specializate în domeniul sănătății. Nu folosi această informație pentru auto-diagnosticare sau pentru a trata o afecțiune sau boală. Contactează medicul specialist dacă ai suspiciunea că suferi de vreo afecțiune. Produsele nu a fost testate pentru utilizare de către femei însărcinate sau care alăptează. Unele ingrediente vegetale (de ex. salvia), nu sunt recomandate femeilor însărcinate. Înainte de utiliza orice produs, consultă în prealabil medicul care se ocupă de sănătatea ta.
Scrie un review