Mayam Apa de Tei Bio, Mayam, 100ml

12,00 Lei
Apa de Tei Bio (Tilia Vulgaris) are efect calmant asupra pielii. Teiul este antiinflamator și decongestionant
In stoc

Durata de livrare: 24 - 48 de ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: MY10002 Ai nevoie de ajutor? 0758040004
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Apa de Tei Bio, Mayam

Certificare EcoCert Mayam

Apa de Tei Bio (Tilia Vulgaris) are efect calmant asupra pielii. Teiul este antiinflamator și decongestionant. Este benefic pentru ingrijirea pielii sensibile sau iritate. Este folosit pentru imbunatațirea aspectului pielii, netezirea tenului, ingrijirea scalpului iritat, infrumusețarea parului.

Teiul din familia tiliacee are multe specii raspandite si majoritatea sunt recunoscute pentru calitatile terapeutice, medicinale si cosmetice. Florile de tei sunt cunsocute si utilizate de mii de ani si ne incanta in fiecare vara cu parfumul lor dulce si delicat. Apa florala contine elemente pretioase si aduce beneficii prin aplicarea directa pe piele sau ca ingredient in compozitiile cosmetice.


BENEFICII

 
  • aduce stralucire si iluminare pielii, fiind benefica in special pentru tenul tern si matur
  • este adaptata pielii sensibile fiind un veritabil calmant
  • ideala si pentru pielea delicata a copiilor
  • aduce beneficii pentru scalpul sensibil sau iritat, dar si pentru par pe care-l revitalizeaza de la radacina
  • aroma sa subtila confera o stare de liniste si calm
  • este antiinflamatoare si decongestionanta
 

RECOMANDARI DE UTILIZARE 

 
  • orice tip de piele, in special cea sensibila, fragila
  • piele uscata
  • piele matura, terna, devitalizata
  • piele deranjata de iritatii, eczeme
  • ingrijirea scalpului si parului
  • ingrijirea pielii copiilor
 

CUM SE FOLOSESTE IN COSMETICA

 
  • nediluata, direct pe piele prin pulverizare sau cu o discheta
  • aplicata ca atare sau combinata cu alte ape florale pe ten, gat, decolteu
  • aplicata prin puverizare pe pielea iritata, inclusiv la bebelusi
  • ca ingredient in cremele pentru redarea stralucirii tenului matur, devitalizat
  • ca ingredient in cremele si lotiunile dedicate tenului sensibil
  • incorporata intr-o masca faciala calmanta sau antiinflamatoare
  • ca ingredient in compozitii pentru ingrijirea pielii cu eruptii sau afectata de eczeme
  • pentru prepararea de sampoane sau masti capilare
 

INGREDIENTE (INCI)

 

tilia vulgaris flower water*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com.
 

CARACTERISTICI 

 

Metoda de obtinere: prin distilarea cu abur a partilor inflorite impreuna cu fructele si frunzele

Calitate:  produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife

Prezentare: lichid incolor spre galbui, miros fin dulceag

Produs biologic pur, microfiltrat, fara conservanti. Poate prezenta in mod natural mici depuneri.

Pastrare: ferit de lumina si caldura, preferabil la frigider

Date de siguranta: uz cosmetic

Avertismentproprietațile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Eubio sunt bazate pe literatura de specialitate disponibila in carti, publicatii stiintifice, site-uri web de referinta in fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetica si chimie cosmetica, si pe documentația primita de la producator/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie in niciun fel informatii medicale si nu angajeaza responsabilitatea noastra. Pentru orice utilizare de uleiuri, hidrolate, extracte si uleiuri esentiale in scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

Scrie un review


close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!