Mayam Apa de Trandafir de Damasc Bio, Mayam, 50ml

12,00 Lei
Apa florala de trandafir de Damasc este apreciata pentru efectul astringent si revigorant asupra tenului, pentru efectul anti-age si de calmare a pielii iritate.
In stoc

Durata de livrare: 24 - 48 de ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: MY05020 Ai nevoie de ajutor? 0758040004
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Apa de Trandafir de Damasc Bio, Mayam

 

Apa florala de trandafir de Damasc este obtinuta prin distilarea petalelor de Rosa Damascena.

Trandafirul de Damasc, arbustul cu flori mari de un roz caracteristic, este nativ in Siria, dar azi este cultivat preponderent in Bulgaria, Maroc si Turcia pentru extractia uleiului esential atat de pretios si nobil. Pentru a obtine 1 kg de ulei esential sunt folosite cca. 4 tone de petale. In urma distilarii uleiului esential rezulta si un hidrolat cu aroma intensa si proprietati benefice pentru piele si simturi: apa de trandafiri.

Cu un parfum armonios atat de indragit, apa de trandafiri este apreciata pentru efectul astringent si revigorant asupra tenului, lupta impotriva efectelor imbatranirii cutanate, confera finete pielii si atenueaza roseata.

Parfumul imbietor precum si remarcabilele proprietati anti-imbatranire fac din apa de trandafiri un produs de nelipsit din colectia de ingrijire a oricarei femei de azi.
 

BENEFICII 

 
  • tonifiant, revigorant, potrivit pentru orice tip de ten
  • astringent, inviorator
  • antirid, combate semnele de imbatranire si contribuie la regenerarea pielii
  • atenuează roseata si catifeleaza pielea
  • improspateaza tenul obosit, lipsit de vitalitate
  • parfumant delicat
 

RECOMANDARI DE UTILIZARE

 
  • este de folos oricarui tip de ten
  • este benefic in special pentru tenul matur
  • atenuarea rosetii si a cuperozei
  • ingrijirea pielii ridate, lipsite de fermitate, obosite
 

CUM SE FOLOSESTE IN COSMETICA

 
  • este un produs ce se poate aplica pe piele ca atare, sub forma de toner
  • dupa curatarea pielii se poate aplica prin pulverizare sau cu o dischetă de bumbac, pe ten, gat si decolteu
  • poate fi incorporată in compoziții cosmetice in loc de apa sau in combinatie cu alte ape florale
  • ca ingredient pentru formularea de creme, lotiuni, tonere, masti
  • amestecata cu argila, aplicata pe ten sub forma de mască
  • poate fi inclusă in felurite preparate cosmetice pentru a le conferi un parfum subtil, delicat


INGREDIENTE (INCI) 

rosa damascena flower water* 
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com
 

CARACTERISTICI 

 

Metoda de obtinere: obtinuta prin distilarea petalelor

Zona geografica de provenienta: Bulgaria/Franta

Calitate:  produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife

Prezentare: lichid clar, miros caracteristic de trandafiri

Pastrare: ferit de lumina si caldura, preferabil la frigider

Date de siguranta: uz cosmetic

Avertisment: proprietatile, indicatiile si modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Eubio sunt bazate pe literatura de specialitate disponibila in carti, publicatii stiintifice, site-uri web de referinta in fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetica si chimie cosmetica, si pe documentația primita de la producator/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie in niciun fel informatii medicale si nu angajeaza responsabilitatea noastra. Pentru orice utilizare de uleiuri, hidrolate, extracte si uleiuri esentiale in scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic

Scrie un review


Suport clienti Ne găseşti la telefon: Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0758040004 office@eubio.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!