Trio Verde Apa florala de trandafir bio, Trio Verde, 100ml

25,00 Lei
ecocert-logo
Stoc Limitat

Durata de livrare: 24 - 48 de ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: TV10021 Ai nevoie de ajutor? 0758040004
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Apa de trandafir de Damasc bio, tonic si regenerant, pentru ten sensibil, Trio Verde, 100ml
Volum: 100 ml, flacon cu pulverizator
Tara de origine: Bulgaria

Proprietati: ANTIOXIDANT ● ANTIINFLAMATOR ● TONIFIANT ● HIDRATANT ● DEMACHIANT

Astazi, expertii in frumusete considera apa de trandafir ca fiind un ingredient minunat, exceptional de bland si natural, cu fabuloase beneficii pentru piele. Trandafirul are proprietati antiinflamatorii; apa de trandafir ajuta la reducerea rosetii sau la calmarea pielii iritate dupa expunerea la soare. Este o bogata sursa de antioxidanti care ajuta la intarirea celulelor si regenerarea ţesutului cutanat. Aceste proprietati o fac benefica persoanelor cu piele sensibila.
Este un foarte bun demachiant si foarte eficient in indepartarea grasimilor si murdariei acumulate in porii fetei, ajutand la tratarea acneei si prevenind aparitia cosurilor. De asemeni, apa de trandafir are proprietaţi astringente, motiv pentru care este folosita ca toner dupa demachierea in prealabil a fetei, avand rolul de a inchide porii.
Aplicata dupa tratamentul cu aburi, reduce roseata si petele tenului. Obtinuta prin distilarea petalelor, apa de trandafiri de Damasc improspateaza, calmeaza si echilibreaza.

INGREDIENTE APA FLORALA DE TRANDAFIR BIO

hidrolat de trandafir de Damasc (Rosa Damascena flower water)

MOD DE UTILIZARE APA FLORALA DE TRANDAFIR BIO

• lotiune tonica si demachiant bifazic (dimineata si seara), fiind foarte eficient in indepartarea grasimilor si impuritatilor acumulate in porii fetei.

• lotiune anti-acnee avand proprietati astringente.

Se poate aplica direct pe piele – pe ten, gat, decolteu-nediluat, recipientul fiind prevazut cu pulverizator sau poate fi adaugat in compozitia cosmeticelor in combinatie cu alte uleiuri, unturi vegetale.
Poate fi folosit si ca ingredient parfumant in creme şi loţiuni de corp.

 

Scrie un review


Suport clienti Ne găseşti la telefon: Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0758040004 office@eubio.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!