Trio Verde Crema - unt hranitoare pentru fata, cu Unt de Shea & Ulei de Migdale, 100% naturala, Trio Verde, 50ml

26,00 Lei
     Super hidratantă
     Antioxidantă
     Hrănitoare
In stoc

Durata de livrare: 24 - 48 de ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: TV05110 Ai nevoie de ajutor? 0758040004
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Povestea Trio Verde
  • Review-uri (0)

Crema – unt hranitoare pentru fata, cu Unt de Shea & Ulei de Migdale, 100% naturala, Trio Verde, 50ml
  

 

 



Crema hranitoare Trio Verde ofera cu generozitate toate substantele hranitoare pe care si le doreste tenul. Contine ingrediente de cea mai buna calitate, care in mod traditional sunt folosite in industria cosmetica din diverse culturi europene, asiatice, mediteraneene, africane sau sud-americane. Acestea garanteaza nu doar o eficienta si o ingrijire adecvata, ci si o experienta senzoria foarte placuta.

 

BENEFICII CREMA-UNT HRANITOARE PENTRU FATA, CU UNT DE SHEA SI ULEI DE MIGDALE DULCI, TRIO VERDE

 
  • Aceasta crema hranitoare are principala proprietate de a oferi pielii nutrientii necesari pentru functionarea optima a proceselor de reinnoire celulara si regenerare in profunzime.
  • Formula usoars si catifelata, emoliaza si protejeaza tenul de factorii externi de mediu.
  • Recomandata in special in sezonul rece, ofera hidratare pe termen lung, tonifiere si fermitate tenului matur sau uscat.
  • Vitamina E din compozitie asigura elasticitate pielii actionand ca o bariera impotriva proceselor oxidative.
  • Untul de shea face ca pielea sa fie hranita in profunzime, untul de cacao are efect antioxidant si regenerator, iar uleiurile vegetale de migdale, argan si cocos au proprietati recunoscute de hranire, protectie, hidratare si refacere a tesutului cutanat.
 

MOD DE UTILIZARE 

 

Se aplica pe tenul curat si se maseaza usor. Acest produs este recomandat a fi folosit in sezonul rece sau doar seara in sezonul cald.
 

INGREDIENTE 

 

BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (unt de shea), COCOS NUCIFERA OIL (ulei de cocos), THEOBROMA CACAO SEED BUTTER (unt de cacao), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL (ulei de migdale), ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL (ulei de argan),  TOCOPHEROL (vitamina E), LAVANDULA  HYBRIDA OIL (ulei esential de lavanda), ITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT OIL (ulei esential de bergamot), LINALOOL (component al uleiurilor esentiale), LIMONENE (component al uleiurilor esentiale).
 


CARACTERISTICI 

 

Continut: 50 ml

Pastrare: A se feri de lumina si de caldura. A se pastra la temperaturi <25°C.

Testat dermatologic cu succes

Fabricat in Romania

Brand: Trio Verde

 

Greutate: 0.1 Kg

Cantitate: 50 ml

Forma/Textura: Solida

Ingrediente active: Bergamot, Unt de shea, Ulei de cocos, Lavanda, Ulei de migdale dulci, Unt de cacao

Tip de piele: Piele uscata

Trio Verde – Secretul natural al strălucirii tale


Trio Verde este un brand românesc ce cuprinde o gamă largă de produse cosmetice și de îngrijire personală. Aceste produse sunt realizate folosind ingrediente naturale pentru uz cosmetic precum uleiuri și unturi vegetale, ape florale, extracte de plante și plante uscate, argile și pulberi. Produsele au o largă întrebuințare fiind destinate îngrijirii feței, corpului, părului și unghiilor.

 

Viziunea Trio Verde despre natural


Pentru a rămâne natural un ingredient își schimbă structura doar prin procese care păstrează integritatea compușilor organici precum distilarea cu aburi, presarea mecanică și presarea la rece sau prin procese care alterează natural structura acestora, precum fermentarea. Pentru realizarea produselor noastre selectăm ingrediente naturale și organice cu potențial terapeutic și ne asigurăm că acestea își păstrează întreaga valoare terapeutică prin manipularea cu atenție în condiții de laborator a acestora.

 

Protejăm astfel beneficiile de înfrumusețare ale fiecărui ingredient și suntem în măsură să formulăm rețete cosmetice pentru îngrijirea pielii ce oferă rezultate.

 

Eficiența produselor noastre se bazează pe ingredientele obținute din agricultura sustenabilă, cultivate natural, unele organic. Aceast tip de agricultură permite un ritm natural de creștere a plantei pentru a asigura potențialul maxim. Angajamentul partenerilor noștri față de agricultura sustenabilă este important pentru noi, fiind parte integrantă din inițiativa noastră pentru protejarea mediului și promovarea responsabilității sociale cu privire la practicile fair-trade.


Gama de produse Trio Verde a fost concepută pentru a îmbunătății și susține frumusețea naturală a pielii tale.
 

Descrierea produselor

 

Termeni precum presat la rece, presat mecanic, distilat cu abur, nerafinat, virgin, organic sau crud se referă la metode de procesare, extracție și cultivare a planelor. fructelor și nucilor din care sunt extrase uleiurile și unturile vegetale, uleiurile esențiale și apele florale din gama de produse Trio Verde.
 

Acești termeni conferă multe informații privind calitatea și eficiența ingredientelor. Pentru a beneficia de calitatea produselor naturale trebuie să cunoști semnificația acestor termeni.
 

Virgin > Folosim termenul VIRGIN pentru a descrie un produs obținut printr-un proces de extracție la rece folosind un procedeu exclusiv mecanic, fără solvenți chimici,  purificat prin mijloace fizice, fără a folosi un proces de rafinare chimică sau termică. 

 

Crud > Folosim termenul CRUD pentru descrierea uleiurilor brute, care conțin impurități sau resturi de materie primă. Acestea au un aspect tulbure și o culoare specifică fructelor sau semințelor din care au fost obținute și un miros pregnant. Aceste impurități sau mirosuri pot fi eliminate doar printr-un proces de rafinare rezultând un produs mai plăcut la folosire, dar este posibil ca prin acest proces să fie alterată calitatea compușilor.  
 

Organic > Folosim termenul ORGANIC pentru a descrie produse care provin din culturi sustenabile care nu folosesc substanțe chimice pentru a spori producția. Aceste substanțe alterează calitatea compușilor organici și au un efect negativ asupra sănătății umane. Culturile organice integrează practici biologice și mecanice care favorizează circuitul resurselor, promovează echilibrul ecologic și conservă biodiversitatea. 

Ingredientele certificate organic nu conțin aditivi sintetici, cum ar fi pesticidele, îngrășămintele chimice și coloranții și nu au fost prelucrate prin utilizarea solvenților industriali, iradierii sau inginerie genetică.
 

Procedee de extracție


Procesul de extracție face diferența critică de calitate între uleiurile care se găsesc adesea pe piața produselor naturale. 

 

Distilarea cu aburi

 

Distilarea prin aburi este un proces de separare folosit pentru purificarea sau izolarea materialelor sensibile la temperatură, cum ar fi compușii aromatici naturali.

Se adaugă abur sau apă în aparatul de distilare, scăzând punctele de fierbere ale compușilor. Scopul este de a încălzi și de a separa componentele la temperaturi sub punctul lor de descompunere. Avantajul distilării cu abur asupra distilării simple este acela că punctul de fierbere scăzut reduce descompunerea compușilor sensibili la temperatură. Decantarea sau împărțirea poate fi utilizată pentru a separa cele două straturi pentru a obține materialul organic purificat.

 

Presarea mecanică

 

Presarea este metoda de extragere a uleiului cu o presiune mecanică și nu prin utilizarea unui proces de extracție chimică. Nu există reziduuri de solvenți (chimici) în ulei care au fost presate, rezultând un ulei mai curat, pur, în culori și arome mai puternice, naturale.
 

O presă de extruder este o mașină tip șurub, care presează semințe printr-o cavitate. Această mașină utilizează frecare și presiune continuă pentru a deplasa și comprima materia primă. Uleiul se scurge prin mici deschideri care nu permit să treacă și solidele sau fibrade semințe. 
 

Ulterior, semințele presate sunt formate într-un tort întărit, care este scos din mașină. Presa nu aplică căldură însă, dacă sursa uleiului este o sămânță tare, forța de frecare în mașina de înaltă presiune poate crește temperatura uleiului în momentul extragerii. Presiunea implicată în presare creează căldură în intervalul de 60-90º C.

 

Presarea la rece

 

Presarea la rece este folosită în mod obișnuit pentru uleiurile sensibile la căldură. Acest tip de extracție folosește aceeași presă folosită și în procedeul de presare de tip mecanic dar aici se impune un sistem pentru controlul temperaturii.
 

Acest lucru atenuează efectele căldurii generate de presa mecanică, păstrând temperatura la un nivel constant, uleiul fiind expus la o temperatură sub 45ºC. Rezultatul final este un produs cu cel mai înalt nivel de aromă, culoare și bogăție nutrițională.


Bucură-te de proprietățile și calitatea excepțională pe care ți le oferă produsele Trio Verde!

Scrie un review


Suport clienti Ne găseşti la telefon: Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0758040004 office@eubio.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!