Trio Verde Ulei de cocos alimentar, organic, virgin | Trio Verde, 125ml

24,00 Lei
 Presat la rece
 Origine: Sri Lanka
 Uz alimentar și cosmetic
In stoc

Durata de livrare: 24 - 48 ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
  • 2 x 23,28 Lei
  • 2 x 21,60 Lei
Cod Produs: TV12586 Ai nevoie de ajutor? 0758040004
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video
  • Mod de utilizare
  • Ingrediente
  • Povestea Trio Verde
  • Review-uri (0)

Ulei de cocos alimentar, organic, virgin, Trio Verde





Ulei de cocos organic virgin Trio Verde, cu multiple beneficii si intrebuintari pentru uz alimentar si cosmetic.
 

Uleiul de cocos Trio Verde provine din Sri Linka, locul unde nucile de cocos sunt nu numai parte din dieta zilnica, ci sunt parte si din istoria si cultura locala.
 

Uleiul de cocos rafinat chimic este obtinut printr-un proces de distilare cu ajutorul unor substante chimice potential nocive, la temperaturi ridicate. Sau, ca produs secundar din uleiurile ramase din procesul de obtinere a fulgilor de cocos si in care se regasesc adesea grasimi hidrogenate, periculoase pentru sanatate. Uleiul extras sau presat la rece, numit si virgin, e obtinut doar printr-un proces mecanic de presare a pulpei de cocos crude, proaspete sau uscate si este, prin urmare, cel mai sanatos.

 

BENEFICII ULEI DE COCOS ALIMENTAR, ORGANIC, TRIO VERDE

 
  • Uleiul de cocos ajuta la intarirea sistemului imunitar deoarece contine lipide antimicrobiene, acid lauric, acid capric si acid caprilic, cu rol antifungic, antibacterian si antiviral. Mai contine  polifenoli si antioxidanţi naturali, vitaminele A, C si E, vitamina K, Fier şi Calciu.
  • Ajuta de asemenea la absorbtia elementelor nutritive cum ar fi vitaminele, mineralele sau aminoacizii.
  • Este benefic pentru functiile cerebrale (acizii grasi saturati pot avea efecte terapeutice asupra tulburarilor cerebrale, precum epilepsie si Alzheimer).
  • Imbunatateste nivelul colesterolului din sange si reduce riscurile aparitiei bolilor de inima.
  • Este indicat in curele de slabire.
  • Are multiple utilizari in cosmetica: retete homemade/handmade.
  • Este un produs vegan, raw, fara alergeni.
  • Nu contine conservanti sau aditivi.
 

Uleiul de cocos este rezistent la temperaturi ridicate si nu se oxideaza usor. Punctul de ardere este la 180 grade Celsius.



CARACTERISTICI 

 

Gramaj: 125 ml 

Uz: intern (alimentar) si extern (cosmetic)

Pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina si caldura, preferabil la temperaturi cuprinse intre 10 si 25 grade. La temperaturi mai ridicate, produsul poate trece din stare solida in stare lichida. Dupa desfacere, se recomanda consumul in maxim 3 luni, in conditii de pastrare conforme.

Legislatie: Acest produs este conform cu legislatia actuala a Uniunii Europene (EC) nr. 834/2007 privind interzicerea folosirii de organisme modificate genetic.

Tara de origine: Sri Lanka

Brand:  Trio Verde

 

Zona corporala: Corp, Fata, Maini, Picioare, Buze, Unghii, Par, Scalp

Forma/Textura: Lichid > 25°C, Solid < 25°C

Tip de piele: Piele sensibila, Piele uscata, Piele normala

Etichete: Certificat bio, Vegan

Proprietăți: Emolient, Antiviral, Antioxidant, Hidratant, Antibacterian, Antifungic, Antiinflamator

Ingrediente active: Ulei de cocos

Pentru uz alimentar:
 

  • In cafea sau bauturi calde. Se adaugă o lingurita sau doua in bautura calda si se amesteca pana cand uleiul de nuca de cocos este topit.
  • In smoothie-uri. Poti adauga cu usurinta o lingura de ulei de nuca de cocos in smoothie. Cel mai bine este sa adaugi ulei de cocos topit.
  • In batoane energizante home-made cu ciocolata.
  • La copt sau prajit. Daca faceti briose, clatite sau paine puteti inlocui untul sau uleiul obisnuit cu ulei de nuca de cocos. Acesta poate fi inlocuit in cele mai multe retete.
  • Amestecat in iaurt. Preferabil este sa topiti uleiul de cocos inainte de a-l adauga in  iaurt.
  • Ca inlocuitor al untului, pe paine.

 

Pentru fata si corp: 
 

Se aplica cateva picaturi de ulei pe pielea curata si se maseaza usor pentru a ajuta absorbtia uleiului.

Adauga in uleiul de cocos bicarbonat de sodiu pentru a obtine o masca. Foloseste zilnic aceasta lotiune naturala de curatare a tenului, facuta chiar de tine, cu ajutorul a doua ingrediente versatile, ce abunda in beneficii. Bicarbonatul de sodiu va exfolia bland pielea, uleiul de cocos va hidrata intens tenul. Recomandat pentru ten acneic, iritat sau matur. Tenul devine in timp mai luminos, catifelat si relaxat.
 

Pentru par: Se distribuie o cantitate mica de ulei pe lungimea firului de par, de la radacina la varf, cu cateva minute inainte de samponare.

INCI: Cocos Nucifera Oil


Contine 86% grasimi saturate, acid lauric si vitamina E, fiind deosebit de apreciat pentru calitatile sale atat pentru uz intern cat si extern.

Valori nutritionale pentru 100ml: Energie 3404 kJ/ 828 kcal, lipide in total 92g, din care grasimi saturate 86,9g, grasimi mononesaturate 4,6g, grasimi polinesaturate 0,8g, carbohidrati (zaharuri) 0,0g, proteine 0,0g, fibre 0,0g, sare 0,0g.
 

Trio Verde – Secretul natural al strălucirii tale


Trio Verde este un brand românesc ce cuprinde o gamă largă de produse cosmetice și de îngrijire personală. Aceste produse sunt realizate folosind ingrediente naturale pentru uz cosmetic precum uleiuri și unturi vegetale, ape florale, extracte de plante și plante uscate, argile și pulberi. Produsele au o largă întrebuințare fiind destinate îngrijirii feței, corpului, părului și unghiilor.

 

Viziunea Trio Verde despre natural


Pentru a rămâne natural un ingredient își schimbă structura doar prin procese care păstrează integritatea compușilor organici precum distilarea cu aburi, presarea mecanică și presarea la rece sau prin procese care alterează natural structura acestora, precum fermentarea. Pentru realizarea produselor noastre selectăm ingrediente naturale și organice cu potențial terapeutic și ne asigurăm că acestea își păstrează întreaga valoare terapeutică prin manipularea cu atenție în condiții de laborator a acestora.

 

Protejăm astfel beneficiile de înfrumusețare ale fiecărui ingredient și suntem în măsură să formulăm rețete cosmetice pentru îngrijirea pielii ce oferă rezultate.

 

Eficiența produselor noastre se bazează pe ingredientele obținute din agricultura sustenabilă, cultivate natural, unele organic. Aceast tip de agricultură permite un ritm natural de creștere a plantei pentru a asigura potențialul maxim. Angajamentul partenerilor noștri față de agricultura sustenabilă este important pentru noi, fiind parte integrantă din inițiativa noastră pentru protejarea mediului și promovarea responsabilității sociale cu privire la practicile fair-trade.


Gama de produse Trio Verde a fost concepută pentru a îmbunătății și susține frumusețea naturală a pielii tale.
 

Descrierea produselor

 

Termeni precum presat la rece, presat mecanic, distilat cu abur, nerafinat, virgin, organic sau crud se referă la metode de procesare, extracție și cultivare a planelor. fructelor și nucilor din care sunt extrase uleiurile și unturile vegetale, uleiurile esențiale și apele florale din gama de produse Trio Verde.
 

Acești termeni conferă multe informații privind calitatea și eficiența ingredientelor. Pentru a beneficia de calitatea produselor naturale trebuie să cunoști semnificația acestor termeni.
 

Virgin > Folosim termenul VIRGIN pentru a descrie un produs obținut printr-un proces de extracție la rece folosind un procedeu exclusiv mecanic, fără solvenți chimici,  purificat prin mijloace fizice, fără a folosi un proces de rafinare chimică sau termică. 

 

Crud > Folosim termenul CRUD pentru descrierea uleiurilor brute, care conțin impurități sau resturi de materie primă. Acestea au un aspect tulbure și o culoare specifică fructelor sau semințelor din care au fost obținute și un miros pregnant. Aceste impurități sau mirosuri pot fi eliminate doar printr-un proces de rafinare rezultând un produs mai plăcut la folosire, dar este posibil ca prin acest proces să fie alterată calitatea compușilor.  
 

Organic > Folosim termenul ORGANIC pentru a descrie produse care provin din culturi sustenabile care nu folosesc substanțe chimice pentru a spori producția. Aceste substanțe alterează calitatea compușilor organici și au un efect negativ asupra sănătății umane. Culturile organice integrează practici biologice și mecanice care favorizează circuitul resurselor, promovează echilibrul ecologic și conservă biodiversitatea. 

Ingredientele certificate organic nu conțin aditivi sintetici, cum ar fi pesticidele, îngrășămintele chimice și coloranții și nu au fost prelucrate prin utilizarea solvenților industriali, iradierii sau inginerie genetică.
 

Procedee de extracție


Procesul de extracție face diferența critică de calitate între uleiurile care se găsesc adesea pe piața produselor naturale. 

 

Distilarea cu aburi

 

Distilarea prin aburi este un proces de separare folosit pentru purificarea sau izolarea materialelor sensibile la temperatură, cum ar fi compușii aromatici naturali.

Se adaugă abur sau apă în aparatul de distilare, scăzând punctele de fierbere ale compușilor. Scopul este de a încălzi și de a separa componentele la temperaturi sub punctul lor de descompunere. Avantajul distilării cu abur asupra distilării simple este acela că punctul de fierbere scăzut reduce descompunerea compușilor sensibili la temperatură. Decantarea sau împărțirea poate fi utilizată pentru a separa cele două straturi pentru a obține materialul organic purificat.

 

Presarea mecanică

 

Presarea este metoda de extragere a uleiului cu o presiune mecanică și nu prin utilizarea unui proces de extracție chimică. Nu există reziduuri de solvenți (chimici) în ulei care au fost presate, rezultând un ulei mai curat, pur, în culori și arome mai puternice, naturale.
 

O presă de extruder este o mașină tip șurub, care presează semințe printr-o cavitate. Această mașină utilizează frecare și presiune continuă pentru a deplasa și comprima materia primă. Uleiul se scurge prin mici deschideri care nu permit să treacă și solidele sau fibrade semințe. 
 

Ulterior, semințele presate sunt formate într-un tort întărit, care este scos din mașină. Presa nu aplică căldură însă, dacă sursa uleiului este o sămânță tare, forța de frecare în mașina de înaltă presiune poate crește temperatura uleiului în momentul extragerii. Presiunea implicată în presare creează căldură în intervalul de 60-90º C.

 

Presarea la rece

 

Presarea la rece este folosită în mod obișnuit pentru uleiurile sensibile la căldură. Acest tip de extracție folosește aceeași presă folosită și în procedeul de presare de tip mecanic dar aici se impune un sistem pentru controlul temperaturii.
 

Acest lucru atenuează efectele căldurii generate de presa mecanică, păstrând temperatura la un nivel constant, uleiul fiind expus la o temperatură sub 45ºC. Rezultatul final este un produs cu cel mai înalt nivel de aromă, culoare și bogăție nutrițională.


Bucură-te de proprietățile și calitatea excepțională pe care ți le oferă produsele Trio Verde!

Scrie un review


Suport clienti Ne găseşti la telefon: Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0758040004 office@eubio.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!