Trio Verde Unt de cacao organic, pellets, nerafinat | Trio Verde, 70g

32,00 Lei
  Emolient
  Hidratant
  Protector
  Antioxidant
In stoc

Durata de livrare: 24 - 48 ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
  • 2 x 31,04 Lei
  • 3 x 30,40 Lei
  • 4 x 29,76 Lei
Cod Produs: TV07027 Ai nevoie de ajutor? 0758040004
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Ingrediente
  • Mod de utilizare
  • Povestea Trio Verde
  • Review-uri (0)

Unt de cacao organic, pellets, nerafinat, Trio Verde, 70g
 






EMOLIENT ● HIDRATANT ● PROTECTOR ● ANTIOXIDANT ● CICATRIZANT


Untul de cacao este una dintre cele mai stabile grăsimi datorită conţinutului său foarte ridicat de acizi graşi.
Se topeşte la temperatura corpului, fiind astfel uşor absorbit de piele. Untul de cacao este adesea recomandat pentru tratamentul unor afecţiuni ale pielii, precum eczemele şi dermatitele.


Atunci cand este aplicat pe corp, acesta creează o barieră între pielea sensibilă şi factorii de mediu, barieră ce ajută la menţinerea gradului de umiditate. În plus, untul de cacao conţine polifenoli, subsţante care inhibă producţia de IgE-imunoglobulină. IgE este prezentă în simptomele grave de astm şi dermatită.
 

BENEFICII UNT DE CACAO, PELLETS, NERAFINAT, TRIO  VERDE

 
  • Hidratează intens – untul de cacao este un ingredient natural intens hidratant. Acesta este bogat în grăsimi care, în contact cu pielea, sunt absorbite foarte repede. De asemenea, spre deosebire de alte produse de hidratare, untul de cacao nu blochează porii şi permite pielii să respire.
  • Protejează pielea – untul de cacao conţine o cantitate mare de antioxidanţi care au rolul de a proteja pielea de radicalii liberi sau toxinele care pot deteriora ţesuturile la nivel celular. Acesta are puternice efecte anti-îmbătrânire, motiv pentru care este recomandat pentru utilizarea zilnică. Conţinutul mare de vitamina E ajută la refacerea pielii dupa expunerea la soare şi razele UV.
  • Regenerant – datorită continutului ridicat de vitamina A şi E , untul de cacao ajută pielea să se regenereze foarte bine. Efectele sale sunt vizibile dupa numai câteva zile de utilizare: pielea devine mai catifelată, mai intinsă, mai suplă. Cu cat este utilizat mai multa vreme, cu atât pielea va fi mai intinsă şi mai fină.
 

CARACTERISTICI


Continut: 70g

Recipient din sticlă

Neprocesat termic

100% natural

Testat dermatologic

Țara de origine: Republica Dominicană

Brand: Trio  Verde

Forma/Textura: Solida

Zona aplicare: Corp, Buze

Proprietăți: Cicatrizant, Emolient, Antivergeturi, Antioxidant, Hidratant

Etichete: Certificat bio, Vegan, Nerafinat

Tip de piele: Piele matura, Piele uscata, Piele grasa, Piele mixta, Piele normala, Toate tipurile de piele

Ingrediente active: Unt de cacao

Unt de cacao nerafinat, 100% natural, obţinut prin presare mecanica, sub formă de mici discuri (pellets).

INCI: THEOBROMA CACAO SEED BUTTER
NU se foloseşte niciun proces de rafinare chimică sau fizică.

Cremă de corp: Se încălzeşte o cantitate mică de unt în palmă şi se aplică direct pe piele. Cercetările recente indică faptul ca masarea pielii cu unt de cacao ar putea ajuta la ameliorarea stresului, stimulând sistemul imunitar.

Cremă hidratantă  pentru pielea uscată:  puneţi o linguriţă de unt de cacao în apa călduţă în care urmează să faceţi baie.

Balsam de buze – buzele crăpate și uscate pot fi revitalizate cu ajutorul untului de cacao. După ce se exfoliază cu ajutorul unui produs special sau cu o periuță de dinți, se aplică untul de cacao pe buze. Se poate folosi ca balsam hidratant sau ca luciu de buze.

Tratament antivergeturi: Femeile gravide au folosit dintotdeauna formulele untului de cacao pentru a preveni și trata vergeturile.

Sfat: Untul de cacao are o consistență dură. În contact cu pielea, acesta se topește datorită căldurii eliberate de piele.

Trio Verde – Secretul natural al strălucirii tale


Trio Verde este un brand românesc ce cuprinde o gamă largă de produse cosmetice și de îngrijire personală. Aceste produse sunt realizate folosind ingrediente naturale pentru uz cosmetic precum uleiuri și unturi vegetale, ape florale, extracte de plante și plante uscate, argile și pulberi. Produsele au o largă întrebuințare fiind destinate îngrijirii feței, corpului, părului și unghiilor.

 

Viziunea Trio Verde despre natural


Pentru a rămâne natural un ingredient își schimbă structura doar prin procese care păstrează integritatea compușilor organici precum distilarea cu aburi, presarea mecanică și presarea la rece sau prin procese care alterează natural structura acestora, precum fermentarea. Pentru realizarea produselor noastre selectăm ingrediente naturale și organice cu potențial terapeutic și ne asigurăm că acestea își păstrează întreaga valoare terapeutică prin manipularea cu atenție în condiții de laborator a acestora.

 

Protejăm astfel beneficiile de înfrumusețare ale fiecărui ingredient și suntem în măsură să formulăm rețete cosmetice pentru îngrijirea pielii ce oferă rezultate.

 

Eficiența produselor noastre se bazează pe ingredientele obținute din agricultura sustenabilă, cultivate natural, unele organic. Aceast tip de agricultură permite un ritm natural de creștere a plantei pentru a asigura potențialul maxim. Angajamentul partenerilor noștri față de agricultura sustenabilă este important pentru noi, fiind parte integrantă din inițiativa noastră pentru protejarea mediului și promovarea responsabilității sociale cu privire la practicile fair-trade.


Gama de produse Trio Verde a fost concepută pentru a îmbunătății și susține frumusețea naturală a pielii tale.
 

Descrierea produselor

 

Termeni precum presat la rece, presat mecanic, distilat cu abur, nerafinat, virgin, organic sau crud se referă la metode de procesare, extracție și cultivare a planelor. fructelor și nucilor din care sunt extrase uleiurile și unturile vegetale, uleiurile esențiale și apele florale din gama de produse Trio Verde.
 

Acești termeni conferă multe informații privind calitatea și eficiența ingredientelor. Pentru a beneficia de calitatea produselor naturale trebuie să cunoști semnificația acestor termeni.
 

Virgin > Folosim termenul VIRGIN pentru a descrie un produs obținut printr-un proces de extracție la rece folosind un procedeu exclusiv mecanic, fără solvenți chimici,  purificat prin mijloace fizice, fără a folosi un proces de rafinare chimică sau termică. 

 

Crud > Folosim termenul CRUD pentru descrierea uleiurilor brute, care conțin impurități sau resturi de materie primă. Acestea au un aspect tulbure și o culoare specifică fructelor sau semințelor din care au fost obținute și un miros pregnant. Aceste impurități sau mirosuri pot fi eliminate doar printr-un proces de rafinare rezultând un produs mai plăcut la folosire, dar este posibil ca prin acest proces să fie alterată calitatea compușilor.  
 

Organic > Folosim termenul ORGANIC pentru a descrie produse care provin din culturi sustenabile care nu folosesc substanțe chimice pentru a spori producția. Aceste substanțe alterează calitatea compușilor organici și au un efect negativ asupra sănătății umane. Culturile organice integrează practici biologice și mecanice care favorizează circuitul resurselor, promovează echilibrul ecologic și conservă biodiversitatea. 

Ingredientele certificate organic nu conțin aditivi sintetici, cum ar fi pesticidele, îngrășămintele chimice și coloranții și nu au fost prelucrate prin utilizarea solvenților industriali, iradierii sau inginerie genetică.
 

Procedee de extracție


Procesul de extracție face diferența critică de calitate între uleiurile care se găsesc adesea pe piața produselor naturale. 

 

Distilarea cu aburi

 

Distilarea prin aburi este un proces de separare folosit pentru purificarea sau izolarea materialelor sensibile la temperatură, cum ar fi compușii aromatici naturali.

Se adaugă abur sau apă în aparatul de distilare, scăzând punctele de fierbere ale compușilor. Scopul este de a încălzi și de a separa componentele la temperaturi sub punctul lor de descompunere. Avantajul distilării cu abur asupra distilării simple este acela că punctul de fierbere scăzut reduce descompunerea compușilor sensibili la temperatură. Decantarea sau împărțirea poate fi utilizată pentru a separa cele două straturi pentru a obține materialul organic purificat.

 

Presarea mecanică

 

Presarea este metoda de extragere a uleiului cu o presiune mecanică și nu prin utilizarea unui proces de extracție chimică. Nu există reziduuri de solvenți (chimici) în ulei care au fost presate, rezultând un ulei mai curat, pur, în culori și arome mai puternice, naturale.
 

O presă de extruder este o mașină tip șurub, care presează semințe printr-o cavitate. Această mașină utilizează frecare și presiune continuă pentru a deplasa și comprima materia primă. Uleiul se scurge prin mici deschideri care nu permit să treacă și solidele sau fibrade semințe. 
 

Ulterior, semințele presate sunt formate într-un tort întărit, care este scos din mașină. Presa nu aplică căldură însă, dacă sursa uleiului este o sămânță tare, forța de frecare în mașina de înaltă presiune poate crește temperatura uleiului în momentul extragerii. Presiunea implicată în presare creează căldură în intervalul de 60-90º C.

 

Presarea la rece

 

Presarea la rece este folosită în mod obișnuit pentru uleiurile sensibile la căldură. Acest tip de extracție folosește aceeași presă folosită și în procedeul de presare de tip mecanic dar aici se impune un sistem pentru controlul temperaturii.
 

Acest lucru atenuează efectele căldurii generate de presa mecanică, păstrând temperatura la un nivel constant, uleiul fiind expus la o temperatură sub 45ºC. Rezultatul final este un produs cu cel mai înalt nivel de aromă, culoare și bogăție nutrițională.


Bucură-te de proprietățile și calitatea excepțională pe care ți le oferă produsele Trio Verde!

Scrie un review


Suport clienti Ne găseşti la telefon: Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0758040004 office@eubio.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!