Durata de livrare: 24 - 48 ore
Deodorantele Trio Verde au o textura cremoasa si fina, fiind 100% naturale.
Fabricate cu caldura si respect pentru om si mediul inconjurător, ofera pielii protectie, neutralizeaza mirosul neplacut si absorb umezeala. Formula lor are la baza ulei de cocos, unt de shea, bicarbonat de sodiu, faina de ararout si uleiuri esentiale.
Mirosurile neplacute sunt cauzate de bacterii. Transpiratia in sine nu are miros, insa in momentul in care bacteriile de la suprafata pielii intra in contact cu transpiratia, incep sa se dezvolte mai mult, cauzand un miros neplacut. Folosirea unui deodorant natural poate diminua mirosul nedorit.
Faina de arorut – are proprietati de absorbtie a umezelii. Vindeca iritatiile pielii, micile rani sau alte probleme de piele.
Uleiul de cocos – patrunde in profunzimea pielii si ajuta la hidratarea optima a acesteia.
Bicarbonatul de sodiu – aboarbe transpiratia, nepermitand formarea bacteriilor ce provoaca mirosurile neplacute.
Ceara naturala – agent de ingrijire a pielii, agent de emulsifiere, agent de crestere a vascozitatii
Untul de shea – previne deshidratarea pielii, ajuta in procesul de vindecare, previne iritatiile si regenereaza pielea, absoarbe razele UV, protejand pielea si are proprietati antioxidante
Uleiul de ricin – hidratant, solvent, agent de conditionare al pielii, emolient
Vitamina E (tocopherol) – antioxidant, ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii
Uleiul esential de lavanda (Lavandula Hybrida Oil) – Lavandula hybrida este o specie de levantica, un hibrid natural, rezultat din speciile Lavandula angustifolia (Levantica) si Lavandula latifolia (lavanda spic). Proprietati: antifugice, antiseptice, antiinflamatoare
Uleiul esential de portocale (Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig Oil) – Ulei extras din fruct de portocal amar (Petitgrain/Neroli). Uleiul de Neroli imbunatateste tonul si textura pielii. Aromoterapeuti l-au folosit de mai multi ani pentru a ajuta la reducerea aparitiei vergeturilor si a cicatricilor. De asemenea, contribuie la regenerarea celulara.
MARANTA ARUNDINACEA ROOT EXTRACT (faina de ararout), COCOS NUCIFERA OIL (ulei de cocos), SODIUM BICARBONATE (bicarbonat de sodiu), BEESWAX (ceara naturala de albine), BUTYROSPERMUM PARII BUTTER EXTRACT (unt de shea), RICINUS COMMUNIS SEED OIL (ulei de ricin), TOCOPHEROL (vitamina E), LAVANDULA HYBRIDA OIL (ulei esential de lavanda), CITRUS AURANTIUM AMARA LEAF/TWIG OIL (ulei esential de petitgrain), LIMONENE*, LINALOOL*, GERANIOL*, CITRAL*, COUMARIN*
* componente naturale ce se gasesc in uleiurile esentiale
Aplica 2 – 3 straturi prin miscari verticale pe pielea curata si uscata. Daca este nevoie, maseaza excesul de produs cu ajutorul degetelor, pana cand este complet absorbit de piele.
Fiind un produs natural, pentru a-i mentine mirosul si textura, recomandam sa fie pastrat inchis cu capac, la o temperatura constanta (15 -23 grade).
Continut: 60g
100% natural
Handmade
Fabricat in Romania
Testat dermatologic
Netestat pe animale
Brand: Trio Verde
Greutate: 0.1 Kg
Cantitate: 60 g
Forma/Textura: Solida
Ingrediente active: Faina de arorut, Ceara natural, Unt de shea, Ulei de cocos, Ulei de ricin, Portocale, Lavanda, Bicarbonat de sodiu, Vitamina E
Protejăm astfel beneficiile de înfrumusețare ale fiecărui ingredient și suntem în măsură să formulăm rețete cosmetice pentru îngrijirea pielii ce oferă rezultate.
Eficiența produselor noastre se bazează pe ingredientele obținute din agricultura sustenabilă, cultivate natural, unele organic. Aceast tip de agricultură permite un ritm natural de creștere a plantei pentru a asigura potențialul maxim. Angajamentul partenerilor noștri față de agricultura sustenabilă este important pentru noi, fiind parte integrantă din inițiativa noastră pentru protejarea mediului și promovarea responsabilității sociale cu privire la practicile fair-trade.
Termeni precum presat la rece, presat mecanic, distilat cu abur, nerafinat, virgin, organic sau crud se referă la metode de procesare, extracție și cultivare a planelor. fructelor și nucilor din care sunt extrase uleiurile și unturile vegetale, uleiurile esențiale și apele florale din gama de produse Trio Verde.
Acești termeni conferă multe informații privind calitatea și eficiența ingredientelor. Pentru a beneficia de calitatea produselor naturale trebuie să cunoști semnificația acestor termeni.
Virgin > Folosim termenul VIRGIN pentru a descrie un produs obținut printr-un proces de extracție la rece folosind un procedeu exclusiv mecanic, fără solvenți chimici, purificat prin mijloace fizice, fără a folosi un proces de rafinare chimică sau termică.
Crud > Folosim termenul CRUD pentru descrierea uleiurilor brute, care conțin impurități sau resturi de materie primă. Acestea au un aspect tulbure și o culoare specifică fructelor sau semințelor din care au fost obținute și un miros pregnant. Aceste impurități sau mirosuri pot fi eliminate doar printr-un proces de rafinare rezultând un produs mai plăcut la folosire, dar este posibil ca prin acest proces să fie alterată calitatea compușilor.
Organic > Folosim termenul ORGANIC pentru a descrie produse care provin din culturi sustenabile care nu folosesc substanțe chimice pentru a spori producția. Aceste substanțe alterează calitatea compușilor organici și au un efect negativ asupra sănătății umane. Culturile organice integrează practici biologice și mecanice care favorizează circuitul resurselor, promovează echilibrul ecologic și conservă biodiversitatea.
Ingredientele certificate organic nu conțin aditivi sintetici, cum ar fi pesticidele, îngrășămintele chimice și coloranții și nu au fost prelucrate prin utilizarea solvenților industriali, iradierii sau inginerie genetică.
Procesul de extracție face diferența critică de calitate între uleiurile care se găsesc adesea pe piața produselor naturale.
Distilarea prin aburi este un proces de separare folosit pentru purificarea sau izolarea materialelor sensibile la temperatură, cum ar fi compușii aromatici naturali.
Se adaugă abur sau apă în aparatul de distilare, scăzând punctele de fierbere ale compușilor. Scopul este de a încălzi și de a separa componentele la temperaturi sub punctul lor de descompunere. Avantajul distilării cu abur asupra distilării simple este acela că punctul de fierbere scăzut reduce descompunerea compușilor sensibili la temperatură. Decantarea sau împărțirea poate fi utilizată pentru a separa cele două straturi pentru a obține materialul organic purificat.
Presarea este metoda de extragere a uleiului cu o presiune mecanică și nu prin utilizarea unui proces de extracție chimică. Nu există reziduuri de solvenți (chimici) în ulei care au fost presate, rezultând un ulei mai curat, pur, în culori și arome mai puternice, naturale.
O presă de extruder este o mașină tip șurub, care presează semințe printr-o cavitate. Această mașină utilizează frecare și presiune continuă pentru a deplasa și comprima materia primă. Uleiul se scurge prin mici deschideri care nu permit să treacă și solidele sau fibrade semințe.
Ulterior, semințele presate sunt formate într-un tort întărit, care este scos din mașină. Presa nu aplică căldură însă, dacă sursa uleiului este o sămânță tare, forța de frecare în mașina de înaltă presiune poate crește temperatura uleiului în momentul extragerii. Presiunea implicată în presare creează căldură în intervalul de 60-90º C.
Presarea la rece este folosită în mod obișnuit pentru uleiurile sensibile la căldură. Acest tip de extracție folosește aceeași presă folosită și în procedeul de presare de tip mecanic dar aici se impune un sistem pentru controlul temperaturii.
Acest lucru atenuează efectele căldurii generate de presa mecanică, păstrând temperatura la un nivel constant, uleiul fiind expus la o temperatură sub 45ºC. Rezultatul final este un produs cu cel mai înalt nivel de aromă, culoare și bogăție nutrițională.
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!