content="5531620e971c4817a082731e58bc8601"/>

Idei de cadouri cu aroma de Craciun - Ghid Eubio 2021

Idei de cadouri cu aroma de Craciun - Ghid Eubio 2021
Vrei sa oferi ceva inedit, folositor, atragator, care sa il faca pe cel care primeste cadoul sa spuna ”Wow!” de uimire si incantare. Iti propunem un ghid de cumparaturi cu cateva idei de cadouri pentru cei dragi. Inspira-te din lista de mai jos si pregateste-te pentru cele mai frumoase sarbatori de iarna.
Balsamurile de buze Beauty Made Easy - Editie Limita de Craciun sunt perfecte pentru acea persoana eco-responsabila, care iubeste produsele fara plastic. Sunt potrivite si pentru vegani, dar si pentru iubitoarele de cosmetice naturale, cu ingrediente alese cu grija, avand o formula complet naturala. Unde mai pui ca peste 65% dintre ingrediente provin din culturi certificate bio. Untul de shea, uleiul de cocos si uleiul de marula formeaza un trio imbatabil in lupta cu uscarea buzelor din cauza frigului. 
Jovis Homemade Beauty a creat in Editie Limitata de Craciun trei variante de săpunuri naturale ce te transpun în lumea magică a sărbătorilor de iarnă. Un cadou inspirat pentru cineva drag din viața ta.
Sa nu uitam ca si mainile au nevoie de ingrijire speciala in perioada rece. Fleurance Nature a creat seturi de cate 4 creme de maini naturale, frumos asezate in cutii de metal ornamentale. Éveil des sens este setul ce contine 4 creme de maini ce trezesc simturile: Iasomie, floare de cires, mandarine, miere. Instant Douceur este un set ce incanta delicat cu parfumuri naturale de: Trandafir, Lavanda, Migdae Dulci si Verbena tropicala. Crema de maini naturala Trio Verde, Aroma Iernii, poate fi o alegere minunata pentru cei care iubesc aroma de scortisoara.
Elegante si deosebite, parfumurile naturale certificate bio Acorelle sunt un cadou eco-responsabil ce te invaluie cu o stare de bine. Fa acest cadou unei iubitoare de parfumuri naturale franceze sau il poti pastra tu ;). 
Un sapun natural intotdeauna va fi un cadou folositor. Dar ce zici de un set de 2 sapunuri Jovis Homemade Beauty frumos ambalate pentru un plus de bucurie? Adauga cadoului tau si o sapuniera din lufa, care poate fi folosit și ca un bun burete exfoliant. 
Uleiurile pe baza de plante folosite in Ayurveda ofera beneficii multiple pentru ten si corp, dar si pentru suflet. Experienta aromelor exotice te invaluie in momentul in care sunt aplicate pe piele si ofera o senzatie olfactiva deosebita.
Betisoarele parfumate Khadi sunt manufacturate respectand traditia indiana din ingrediente vegetale pure: uleiuri, rasini si plante. Parfumul betisoarelor este 100% natural, fara parfumuri sintetice, obtinut dintr-un mix de flori tropicale.
Arome naturale de iarna: portocale, grapefruit, brad. Trio Verde are pentru fiecare preferinta cate un ulei esential pur ce creeaza o starea de bine.
Cateva idei de cadou pentru cei/cele care iubesc produsele din materiale naturale si fac tot posibilul sa reduca risipa: periute de dinti din bambus, perii pentru masaj, saculet din Sisal pentru sapun si pentru masaj. Ai de unde alege!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!