content="5531620e971c4817a082731e58bc8601"/>

Iloveeco.eu: ghid de shopping sustenabil

Iloveeco.eu: ghid de shopping sustenabil

Ce este un produs sustenabil?

Pornind de la definiția sustenabilității din DEX - SUSTENABILITATE (< engl. sustainables. f. Calitate a unei activități antropice de a se desfășura fără a epuiza resursele disponibile și fără a distruge mediul, deci fără a compromite posibilitățile de satisfacere a nevoilor generațiilor următoare. - un produs sustenabil / durabil este un produs ce oferă beneficii de mediu, sociale și economice, protejând, în același timp, sănătatea publică și mediul pe întregul lor ciclu de viață, de la extracția materiilor prime până la eliminarea finală.

Iloveeco.eu este un brand creat de o familie tânără din Slovacia din dorința de a oferi alternative la produsele din plastic utilizate în mod excesiv. Iloveeco.eu promovează un comportament de cumpărare responsabil printr-o gamă variată de produse realizate din materii prime regenerabile și prietenoase cu mediul. Calitatea și durabilitatea produselor Iloveeco.eu sunt expresia unui stil de viață sustenabil, cu grijă față de mediu și față de generațiile viitoare.
 

De ce periuțe de dinți din bambus? 


Pentru a reduce deșeurile din plastic ce ajung să polueze apele, solul, chiar și aerul, periuța de dinți din bambus este cea mai bună alegere. Bambusul este o plantă ce crește rapid și este 100% biodegradabil. Problema este că majoritatea tipurile de plastic nu este biodegradabil (PET, PE, PP, PS), prin urmare, toate periuțele de dinți din plasic folosite sunt încă undeva „acolo”, în natură, adăugându-se cantității incredibile de gunoi nereciclabil care se acumulează zi de zi în jurul nostru.


De ce periuțe de dinți din bambus Iloveeco.eu? 


Periuțele de dinți din bambus Iloveeco.eu sunt de o calitate superioară, realizate cu multă grijă și atenție la detalii, ambalate în carton 100% reciclabil și biodegradabil. Mânerul din bambus este rezistent și biodegradabil, iar perii din nylon Dupont sunt reciclabili. Designul ergonomic permite o manevrarea ușoară și confortabilă a periuței de dinți. Ecologice, compostabile, antibacteriene, peri moi reciclabili, fără plastic și fără BPA, acestea sunt caracteristicile periuțelor de dinți Iloveeco.eu. Periuțele de dinți Iloveeco au două variante de peri: Medium Soft și Soft pentru gingii sensibile. Cei mici se pot alătura și ei mișcării pentru protecția mediului. Insuflă-le de mici iubirea și respectul pentru natură. Sunt două variante de periuțe de dinți pentru micuți: Junior, cu peri moi și Kids, cu peri Medium Soft, în două culori.


 
Atunci când vrei să faci un cadou inspirat acelei persoane din viața ta care iubește natura și susține ecologia, poți alege din seturile de periuțe de dinți din bambus, frumos ambalate în cutie de carton. Setul Family 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!